KÄYTTÖEHDOT

Päivitetty: 08/06/2020

Tätä sivustoa operoi KeskiaikainenTeräs. Sivuston termit ”me” ja ”meidän” viittaavat KeskiaikainenTeräsen. 

Vierailemalla sivustollamme ja/tai ostamalla jotakin meidän kauttamme sitoudut “palveluumme” ja hyväksyt seuraavat käyttöehdot (“palveluehdot”, “ehdot”), mukaan lukien lisäkäyttöehdot ja menettelytavat, joihin viitataan tässä sopimuksessa ja/tai, jotka ovat saatavilla hyperlinkkien kautta. Nämä käyttöehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien rajattomia käyttäjiä, jotka ovat selaimia, kauppiaita, asiakkaita, myyjiä ja/tai sisällöntuottajia.

Ole hyvä ja lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin käytät sivustoamme. Käyttämällä mitä tahansa sivuston palvelua, hyväksyt nämä käyttöehdot. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen käyttöehtoja, et voi päästä sivustolle tai käyttää palveluita. Jos näitä käyttöehtoja pidetään tarjouksena, hyväksyntä rajoitetaan nimenomaisesti näihin käyttöehtoihin. 

Kaikkiin uusiin kauppaan lisättyihin toimintoihin tai työkaluihin sovelletaan myös käyttöehtoja. Voit tarkistaa viimeisimmän käyttöehtojen version milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata mitä tahansa näiden käyttöehtojen kohtia julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia sivustollemme. On sinun velvollisuutesi tarkistaa tämä sivu säännöllisesti päivitysten varalta. Jatkuva käyttösi tai pääsysi sivustolle näiden päivitysten julkaisemisen jälkeen tarkoittaa näiden muutosten hyväksymistä.

OSIO 1 – VERKKOKAUPPAEHDOT

Hyväksymällä nämä käyttöehdot esität olevasi täysi-ikäinen omassa osavaltiossasi tai asuinalueellasi tai olet täysi-ikäinen omassa osavaltiossasi ja asuinalueellasi ja olet antanut meille suostumuksesi sallia alaikäisten käyttää tätä sivustoa.

Et voi käyttää tuotteitamme laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin etkä saa myöskään rikkoa lakeja toimivallassasi (mukaan lukien, muttei rajoittuen tekijänoikeuksiin). Et saa lähettää mitään matoja, viruksia tai minkäänlaisia tuhoisia koodeja. Näiden käyttöehtojen rikkominen johtaa välittömään palvelujen lakkauttamiseen.

OSIO 2 – YLEISET EHDOT  

Pidätämme oikeuden evätä palvelun kelle tahansa mistä syystä ja milloin tahansa.

Ymmärrät, että sisältösi (ei mukaan lukien luottokorttitiedot) voidaan siirtää salaamattomasti ja sisältävät (a) lähetyksen eri verkkoihin; ja (b) muutokset mukauttaaksemme yhdistettyjen verkkojen tai laitteiden teknisiin vaatimuksiin. Luottokorttitiedot ovat aina salattuja verkkosiirron aikana.

Sitoudut olemaan kopioimatta, jäljentämättä, myymättä, jälleenmyymättä tai hyödyntämättä mitä tahansa palvelun osiota, palvelun käyttöä tai pääsyä palveluun tai mitä tahansa sivustolla olevaa yhteystietoa, jonka kautta palvelua tarjotaan ilman meiltä saatua kirjallista lupaa.

OSIO 3 – TIEDON OIKEELLISUUS, TÄYDELLISYYS JA TÄSMÄLLISYYS

Emme ole vastuussa siitä, jos tällä sivulla oleva tieto ei ole oikeellista, täydellistä tai ajan tasalla. Tämän sivuston materiaali on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi, eikä siihen tulisi luottaa eikä sitä tule käyttää ainoana perusteena päätösten tekemiseen ilman ensisijaisten, tarkempien, täydempien tai ajan tasalla olevien tiedonlähteiden konsultointia. Kaikki luottamus tällä sivulla oleviin materiaaleihin on omalla vastuullasi.

Tämä sivusto saattaa sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historiallinen tieto ei ole ajan tasalla ja niitä käytetään vain viittaustarkoituksiin. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää tietoa sivustollamme. Hyväksyt, että on sinun vastuullasi seurata muutoksia sivustollamme.

OSIO 4 – MUUTOKSET PALVELUUN JA HINTOIHIN

Tuotteidemme hintoja voidaan muuttaa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Pidätämme oikeuden muuttaa tai lakkauttaa palvelun milloin tahansa (tai mitä tahansa sen osaa tai sisältöä) ilman erillistä ilmoitusta. 

Emme ole vastuussa sinulle tai kolmansille osapuolille muutoksista, hinnanmuutoksista tai palvelun keskeytyksestä tai lakkauttamisesta.

OSIO 5 – TUOTTEET TAI PALVELUT (jos sovellettavissa)

Tietyt tuotteet tai palvelut saattavat olla saatavilla yksinomaisesti verkossa sivuston kautta. Näillä tuotteilla tai palveluilla saattaa olla rajallisia määriä.

Olemme tehneet kaikkemme näyttääksemme sivustollamme näytettyjen tuotteidemme värit ja kuvat niin tarkasti kuin mahdollista. Emme voi taata, että tietokoneesi näytön värit ovat tarkkoja.

Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia rajoittamaan tuotteidemme tai palveluidemme myymistä kelle tahansa henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai toimivallalle. Voimme harjoittaa tätä oikeutta tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa minkä tahansa tarjoamamme tuotteen tai palvelun määrän. Kaikkia tuotteiden kuvauksia tai hintoja voidaan muuttaa tahansa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta ja oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lakkauttaa minkä tahansa tuotteen milloin tahansa. Kaikki tällä sivustolla tehdyt tarjoukset tuotteille tai palveluille ovat mitättömiä, jossa se kielletään. Emme takaa, että mikä tahansa ostamasi tai hankkimasi tuote, palvelu, tieto tai muu materiaali vastaa odotuksiasi tai että palvelun mahdollisia virheitä korjataan. 

OSA 6 – LASKUTUKSEN JA TILITIETOJEN TÄSMÄLLISYYS 

Pidätämme oikeuden kieltäytyä mistä tahansa tilauksesta, jonka teet sivustoltamme. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa ostettuja määriä henkilöä, kotitaloutta tai tilausta kohden.

Nämä rajoitukset voivat sisältää tehdyt tilaukset samalla tilillä, samalla luottokortilla ja/tai tilaukset, jotka käyttävät samaa laskutus- tai toimitusosoitetta. Siinä tapauksessa, että teemme muutoksia tai peruutamme tilauksen, voimme koettaa ilmoittaa siitä sinulle antamasi sähköpostin, toimitusosoitteen tai puhelinnumeron kautta. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilauksia, jotka näyttävät olevan oman harkintamme mukaan jälleenmyyjien tai jakelijoiden tekemiä.

Sitoudut antamaan nykyiset, täydelliset ja täsmälliset ostos- ja tilitietosi kaikkiin tekemiisi ostoksiin kaupassamme.

OSA 7 – VAIHTOEHTOISET TYÖKALUT

Saatamme antaa sinulle pääsyn kolmannen osapuolen työkaluihin, joita emme valvo tai joihin meillä ei ole hallintaa tai oikeuksia.

Tunnistat ja hyväksyt, että tarjoamme pääsyn tällaisiin työkaluihin “siinä kunnossa kuin ne ovat” ja “saatavuuden mukaan” ilman minkäänlaisia takuita, vakuutuksia tai ehtoja ja ilman korvauksia. Emme vastaa mistään, joka johtuu valinnaisten kolmansien osapuolten työkalujen käytöstäsi.

Sivuston kautta tarjottujen valinnaisten työkalujen käyttäminen on täysin omalla vastuullasi ja sinun tulisi varmistaa, että olet tutustunut niihin ja hyväksyt ehdot, joita kyseinen kolmannen osapuolen tarjoaja tarjoaa. 

Voimme myös tulevaisuudessa tarjota uusia palveluita ja/tai toimintoja sivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien julkaisu). Myös tällaisiin toimintoihin ja/tai palveluihin sovelletaan näitä käyttöehtoja.

OSA 8 – KOLMANSIEN OSAPUOLTEN LINKIT 

Tietyt palvelumme kautta saatavilla oleva sisältö, tuotteet ja palvelut saattavat sisältää materiaalia kolmansilta osapuolilta.

Tämän sivuston kolmansien osapuolten linkit voivat ohjata sinut kolmansien osapuolien sivustoille, jotka eivät liity meihin millään tavalla. Emme ole vastuussa sisällön tutkimisesta tai tarkkuudesta ja emme takaa, emmekä ole velvollisia mistään kolmansien osapuolten materiaaleista tai sivustoista tai mistään muustakaan kolmansien osapuolten materiaalista, tuotteista tai palveluista.

Emme ole vastuussa mistään vahingoista tai vaurioista, jotka liittyvät kolmansien osapuolten sivustoilla tehtyihin ostoksiin tai palveluiden, resurssien ja sisällön käyttöön tai mihin tahansa tapahtumaan. Tarkista kolmannen osapuolen käytännöt ja varmista, että ymmärrät ne täysin ennen kuin sitoudut mihinkään tapahtumaan. Valitukset, vaatimukset, huolet ja kysymykset tulisi suunnata kolmannelle osapuolelle. 

OSIO 9 – HENKILÖKOHTAISET TIEDOT 

Henkilökohtaisten tietojesi lähettämistä sivustomme kautta säätelee tietosuojaselosteemme.

OSIO 10 – VIRHEET, EPÄTÄSMÄLLISYYDET JA LAIMINLYÖNNIT

Sivustollamme tai palvelussa saattaa ajoittain olla tietoa, joka sisältää kirjoitusvirheitä, epätäsmällisyyksiä tai laiminlyöntejä, jotka saattavat liittyä tuotekuvaukseen, hinnoitteluun, promoihin, tarjouksiin, tuotteiden toimitusmaksuihin, -aikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää tietoa tai peruuttaa tilauksia milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, jos palvelu tai mikä tahansa liittyvä sivusto sisältää epätäsmällisyyksiä (mukaan lukien sen jälkeen kun olet tehnyt tilauksen). Meillä ei ole velvollisuutta päivittää, korjata tai selkeyttää tietoa palvelusta tai mistä tahansa sivustosta, mukaan lukien hintatietoja paitsi lain edellyttämällä tavalla. Palvelussa tai mihinkään siihen liittyvällä verkkosivustolla ei ole määritettyä päivityspäivämäärää, joka tarkoittaa, että kaikki palvelun tai siihen liittyvien sivustojen tietoja on muutettu tai päivitetty.

OSIO 11 – KIELLETYT KÄYTÖT  

Muiden Käyttöehdoissa määriteltyjen kieltojen lisäksi sinua kielletään käyttämästä sivustoa tai sen sisältöä seuraaviin tarkoituksiin: (a) laittomiin tarkoituksiin; (b) vetoamaan muihin suorittamaan tai osallistumaan laittomiin toimintoihin; (c) rikkoa mitä tahansa kansainvälisen, liittovaltion, maakunnallisen tai valtion säännöksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia asetuksia; (d) loukata tai rikkoa immateriaalioikeuksiamme tai muiden immateriaalioikeuksia; (e) vainota, väärinkäyttää, loukata, vahingoittaa, herjata, loukata kunniaa, halventaa, pelotella tai syrjiä sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisyyden, rodun, kansallisen alkuperän tai vammaisuuden perusteella; (f) antaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) ladata tai lähettää viruksia tai minkä tyyppistä haittaohjelmaa tahansa, joita käytetään tai voidaan käyttää millään tavalla, joka vaikuttaa palvelun, minkä tahansa liittyvän sivuston, muiden sivustojen tai internetin toiminnallisuuteen; (h) kerätä tai seurata muiden henkilökohtaisia tietoja (i) käyttää roskapostitusta, hyökkäyksiä, sivustoharhautuksia tai verkkohakuria; (j) mihin tahansa hävyttömään tai moraalittomaan tarkoitukseen; tai (k) häiritä tai sivuuttaa palvelun, minkä tahansa liittyvän sivuston, muiden sivustojen tai internetin turvaominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lakkauttaa palvelun tai minkä tahansa liittyvän sivuston käyttösi minkä tahansa kielletyn käytön rikkomisesta.

OSIO 12 – TAKUURAJOITUS; VASTUUN RAJOITUS 

Emme takaa, edusta tai vakuuta, että palvelumme käyttösi on keskeytymätön, oikea-aikainen, turvallinen tai virheetön. 

Emme vakuuta, että palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat täsmällisiä tai luotettavia.

Hyväksyt, että silloin tällöin saatamme poistaa palvelun määrittelemättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilman sinulle ilmoittamista.

Hyväksyt nimenomaisesti, että sinun palvelun käyttösi, tai kyvyttömyytesi käyttää palvelua on omalla vastuullasi. Sinulle toimitettu palvelu ja kaikki tuotteet palvelun kautta ovat (paitsi jos olemme nimenomaisesti todenneet toisin) tarjotaan käyttöösi ‘siinä kunnossa kuin on’ tai ‘kuin saatavilla’ ilman minkäänlaisia takuita tai ehtoja, joko suoranaisesti tai viitaten, mukaan lukien kaikki viitatut kaupallisuuden, myyntikelpoisuuden laadun, sopivuuden tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyden, nimikkeen ja rikkomattomuuden takuut tai ehdot.

KeskiaikainenTeräs, esimiehemme, virkamiehemme, henkilökuntamme, osakkuusyhtiömme, edustajamme, urakoitsijamme, työharjoittelijamme, toimittajamme, palveluntarjoajamme tai luvanhaltijamme eivät ole missään nimessä vastuussa loukkaantumisista, menetyksistä, vaatimuksista tai mistä tahansa suorasta, epäsuorasta, satunnaisesta, rankaisevasta, erityisestä tai johtuvasta vahingoista, mukaan lukien ja ilman rajoitusta, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menetys, jälleenhankintakustannukset tai mikä tahansa samankaltainen vaurio, perustuvatpa ne sopimukseen vai eivät, oikeusrikkomus (mukaan lukien laiminlyönti), ankara vastuu tai muutoin asiat, jotka ilmenevät palvelun tai palvelun kautta hankittujen tuotteiden käytöstä, mukaan lukien muttei rajoitettu minkä tahansa sisällön virheisiin tai laiminlyöntiin tai mikä tahansa menetys tai vaurio, joka johtuu palvelusta tai mistä tahansa sisällöstä (tai tuotteesta), joka on saatavilla palvelun kautta. Koska jotkin valtiot tai toimivallat eivät salli vastuun poissulkemista rajoitusta johtuvista tai satunnaisista vaurioista, näissä valtioissa tai toimivalloissa velvollisuutemme rajoitetaan lain sallimissa rajoissa.

OSIO 13 – VAHINGONKORVAUS  

Suostut korvaamaan, puolustamaan ja pitämään KeskiaikainenTerästa ja meidän emo-, tytär- ja osakkuusyhtiöitämme, kumppaneitamme, virkamiehiämme, esimiehiämme, asiamiehiämme, urakoitsijoitamme, luvanhaltijoitamme, palveluntarjoajiamme, alihankkijoitamme, toimittajiamme, työharjoittelijoitamme ja työntekijöitämme viattomina mistä tahansa vaatimuksesta tai väitöksestä, mukaan lukien kohtuullisista asianajajamaksuista, joita kolmannet osapuolet ovat maksaneet näiden käyttöehtojen tai niiden mukana olevien asiakirjojen rikkomuksesta johtuen siitä, että olet rikkonut lakia tai kolmannen osapuolen oikeuksia.

OSIO 14 – OSITETTAVUUS  

Siinä tapauksessa, että mitä tahansa näiden käyttöehtojen ehtoa pidetään laittomana, mitättömänä tai täytäntöönpanokelvottomana, tällainen ehto on silti täysin täytäntöönpanokelvollinen täysimääräisesti sen rajoissa, jonka sovellettava laki sallii, ja täytäntöönpanokelvollista osiota katsotaan näiden käyttöehtojen ulkopuolisena, tällainen päätös ei vaikuta minkään muun jäljellä olevan ehdon voimassaoloon ja täytäntöönpanokelvollisuuteen.

OSIO 15 – IRTISANOMINEN  

Ennen irtisanomispäivämäärää, osapuolten velvollisuudet pysyvät voimassa tämän sopimuksen irtisanomisen jälkeen kaikkiin tarkoituksiin.

Nämä käyttöehdot ovat voimassa paitsi ja kunnes sen irtisanoo joko me tai sinä. Voit irtisanoa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, ettet enää halua käyttää palveluitamme, tai kun lakkaat käyttämästä sivustoamme.

Jos meidän harkintamme mukaan et noudata tai on syytä uskoa, ettet ole noudattanut mitä tahansa näiden käyttöehtojen ehtoja, myös me voimme irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman ilmoitusta, ja olet edelleen vastuussa kaikista erääntyvistä summista ja mukaan lukien irtisanomispäivämäärästä; ja/tai sen mukaisesti saatamme evätä sinulta pääsyn palveluumme (tai mihin tahansa sen osaan).

OSIO 16 – KOKO SOPIMUS  

Se, että emme käytä tai sovella mitä tahansa näiden käyttöehtojen oikeuksia tai ehtoja, ei tarkoita luopumista kyseisestä oikeudesta tai ehdosta.

Nämä käyttöehdot ja kaikki tälle sivustolle julkaisemamme palveluun liittyvät käytännöt muodostavat koko sopimuksen ja ymmärryksen sinun ja meidän välillämme ja me hallitsemme palvelun käyttöäsi, korvaavat kaikki aiemmat tai samanaikaiset sopimukset, viestinnät ja ehdotukset joko suullisesti tai kirjallisesti sinun ja meidän välillämme (mukaan lukien, muttei rajoitettu mihin tahansa käyttöehtojen aiempaan version).

Mitään näiden käyttöehtojen epäselvyyksien tulkinnassa ei tule tulkita laatijaosapuolta vastaan.

OSIO 17 – MUUTOKSET KÄYTTÖEHTOIHIN

Voit tarkistaa tämänhetkisen version käyttöehdoista milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata mitä tahansa näiden käyttöehtojen osioita julkaisemalla päivitykset ja muutokset sivustolle oman harkintamme mukaan. On sinun velvollisuutesi tarkistaa sivustomme säännöllisesti muutosten varalta. Jatkuva sivustomme tai palvelumme käyttö käyttöehtojen muutosten julkaisemisen jälkeen tarkoittaa näiden muutosten hyväksymistä.

OSIO 18 – YHTEYSTIEDOT  

Kysymykset käyttöehdoista tulisi lähettää meille osoitteeseen: anh@keskiaikainenteras.com